Home     Flexibele as Machine / hangmotor Piccolo Set
Flexibele as Machine / hangmotor Piccolo Set

Flexibele as Machine / hangmotor Piccolo Set


voor frezen en beitelen Sterke 285 watt motor 0-20000RPM / 7200BPM


Piccolo, voor frezen en beitelen, graveren, boren en polijsten. Deze sterke hangmotor met flexibele as biedt de kunstenaar maar ook iedereen die wil boren, polijsten, hakken in hout of steen, schuren enz. een uitstekende bewegingsvrijheid om aan het werkstuk te werken. Met een voetpedaal wordt eenvoudig het toerental geregeld voor een juiste afstemming voor rotererende of hakkende bewegingen. U kunt met deze veelzijdige machine boren, frezen, polijsten en hakken. Ook heel leuk om teksten mee in hout of (zacht) steen te maken.

De speciaal bijbehorende beitels (als losse sets verkrijgbaar) kunnen gebruikt worden in zachtere stenen zoals spekstenen en albast.
Afhankelijk van het gekozen boor, frees en/of polijstgereedschap kunt u werken in zachte steen tot zeer harde stenen zoals marmer, Belgisch hardsteen en zelfs graniet! Zie hiervoor onze speciale diamantfrezen.

De machine kan gewoon op het netstroom (220V) aangesloten worden.

Standaard wordt een roterend en hakkend handvat geleverd bij de machine

Omwentelingen per minuut tot 20.000
Vermogen 285W voor op 220V netwerk  ( 1/3 pk)
Aansluiting 3 en 6 mm

3mm & 6mm Ø Schacht / 285W / 0-20000RPM / 7200BPM
incl. 900mm flex-as / pedaal, freeshandstuk en 7200BPM beitelhamer handstuk


Garantie
De importeur, ArtistiX, geeft een jaar garantie op de door haar geleverde artikelen. ArtistiX garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door haar geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties. De garantie beperkt zich tot materiaal-, constructie- en/of fabrieksfouten. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Defecte producten die onder de garantie vallen dienen door de klant aangeboden worden ter reparatie volgens de RMA (Retourneren Met Authorisatie) procedure.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie indien:

   Er wijzigingen in of aan het artikel zijn aangebracht.
   Er sprake is van beschadiging door opzet, of door nalatigheid .
   Er sprake is van onoordeelkundig gebruik en/of nalatig onderhoud.
   Er sprake is van buiten komende onheil, zoals maar niet beperkt tot blikseminslag, stroomuitval, etc etc.
   Er sprake is van overhitting van centrale of andere verwarming.
   Er sprake is van blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, extreme koude of extreme droogte.
   Reparaties verricht worden door uzelf of door derden.
   De goederen worden gebruikt anders dan de bij het product behorende toepassing.
   ArtistiX door u onvoldoende in de gelegenheid wordt gesteld voor onderzoek en herstel van het gebrek.
   Verkleuren of afwijkingen van ondergeschikt aard zijn voor de toepassing van het product en volgens handelsgebruik algemeen worden aanvaard.
   U in gebreke blijft en niet tijdig aan uw verplichtingen voldoet, zoals maar niet beperkt tot het direct melden van eventuele garantie aanspraak en betaling volgens de voorwaarden.
   Er normale slijtage optreedt.
   Bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing. Er is geen garantie op breuk van de flex as.
   Stenen scheuren, andere kleuren, kristallen, voor de klant onverwachte structuren, bepaalde vormen/afmetingen etc hebben. Dit is inherent aan een natuurproduct.

Geen garantie

Indien uw product buiten de garantie valt en toch wilt aanbieden ter reparatie, dan kunt u ook gebruik maken van de RMA procedure. We zullen dan na ontvangst van het product en compleet ingevulde RMA formulier een offerte maken mbt de reparatiekosten. Uitsluitend na uw goedkeuring vindt dan reparatie plaats.Euro 0.00

Article code: 21480

Flexibele as Machine / hangmotor Piccolo  Set